Rólunk

Kis Gergő vagyok, a JobOn.hu megálmodója. Jómagam is több éves ausztriai vendéglátásban szerzett tapasztalattal rendelkezem, ezáltal saját bőrömön ismerhettem meg a munkakeresés közben felmerülő akadályokat és nehézségeket. Saját erőből nekivágni a munkakeresésnek, költséges és időigényes procedúra, mivel az interneten meghirdetett állásokra több száz másik pályázóval kell versenybe szállnia. Számomra ezért volt fontos egy olyan megoldás létrehozása, amely megkönnyíti az álláskeresés sikerre jutását. Csapatunkat, munkájukat szívvel-lélekkel végző, elkötelezett, segítőkész szakemberek alkotják, akik szintén kipróbálták már magukat az ausztriai munkavégzésben. Fiatalos, dinamikus munkavégzés jellemző ránk, amelynek köszönhetően általában néhány napon belül megérkezik a jelentkező számára ideális ajánlat.

Ismerje meg az általunk kínált lehetőséget, amivel időt és pénzt spórolhat meg, mindemellett kényelmesen - akár otthonról, egy számítógép, vagy akár egy telefon segítségével - találhatja meg álmai munkáját. Velünk lehetősége nyílik a kedvenc régióját megpályázni. Emellett nem Önnek kell felvenni a kapcsolatot a munkaadókkal, hanem Ők keresik meg Önt az aktuális állásajánlataikkal, telefonon vagy a saját e-mailcímén.

A szolgáltatásunk megrendelése esetén, bónuszként ingyenesen elkészítjük motivációs levelét és önéletrajzát az Ön által megadott adatok és információk alapján.Már az első napon pozitív visszajelzésekre és állásajánlatokra számíthat. Velünk egy kattintással elérheti akár az összes ausztriai vendéglátóegységet.

A JobOn.hu iroda pályázati anyagküldéssel foglalkozik és nem munkaközvetítéssel.

JobOn ügyvezető