Rólunk

Saját erőből nekivágni az ausztriai munkakeresésnek, költséges, rizikós és időigényes procedúra, mivel az interneten meghirdetett állásokra több száz másik pályázóval kell versenybe szállnia. Számomra ezért volt fontos egy olyan megoldás létrehozása, amely megkönnyíti az álláskeresés sikerre jutását. Csapatunkat, munkájukat szívvel-lélekkel végző, elkötelezett, segítőkész szakemberek alkotják, akik szintén kipróbálták már magukat az ausztriai munkavégzésben. Fiatalos, dinamikus munkavégzés jellemző ránk, amelynek köszönhetően általában néhány napon belül megérkezik a jelentkező számára ideális ajánlat.

Ismerje meg az általunk kínált lehetőséget, amivel időt és pénzt spórolhat meg, mindemellett kényelmesen - akár otthonról, egy számítógép, vagy akár egy telefon segítségével - találhatja meg álmai állását. Velünk lehetősége nyílik a kedvenc ausztriai régióján belül munkába állni, legyen az Burgenland, Karintia, Niederösterreich, Oberösterreich, Salzburg, Steiermark, Tirol, Vorarlberg vagy akár Bécs városa!
Emellett nem Önnek kell felvenni a kapcsolatot a munkaadókkal, hanem Ők keresik meg Önt az aktuális állásajánlataikkal, telefonon vagy a saját e-mailcímén.

A szolgáltatásunk megrendelése esetén, bónuszként elkészítünk egy személyre szabott motivációs levelét a megadott adatok és információk alapján.

Már az első napon pozitív visszajelzésekre és konkrét állásajánlatokra számíthat. Velünk egy kattintással elérheti akár az összes ausztriai vendéglátóegységet.

  • Semmit nem vonunk le a fizetéséből!
  • Közel 15.000 ausztriai munkaadónak juttatjuk el a profin elkészített pályázati anyagát. Elsőként az Ön által választott régión belül.
  • Nem kell több száz másik jelentkezővel versenybe szállnia egy munkahelyért.
  • A pályáztatásod során számot adunk a német nyelvismeretéről, erősségeiről és szintúgy gyengeségeiről is a munkaadóinknak. Így csak olyan helyről fog állásajánlatokat kapni, ahol tudása megfelelő lesz, ezzel a rizikót a minimálisra csökkentve.
  • Nem veszik el jelentkezése sok másik beérkező levél közt, hiszen a személyre szabott "@jobon.hu" vagy "@jobsuch.at" egyedi domainnel ellátott fiókot a munkaadóink már jól ismerik. Továbbá az általunk kínált E-mail fiók 10/10-es biztonsági értékelést kapott, így fiókja biztonságáért és a levelei megérkezéséért sem kell aggódnia.
  • Időt és pénzt spórol meg, mindemellett kényelmesen - akár otthonról, egy számítógép, vagy egy telefon segítségével - találhatja meg álmai állását.
  • Lehetősége nyílik a kedvenc ausztriai régiójában elhelyezkedni.
  • Nem Önnek kell felvennie a kapcsolatot a munkaadókkal, hanem ők keresik meg az aktuális állásajánlataikkal, telefonon vagy az általunk biztosított E-mail címen.
  • A munkakeresés folyamata az elejétől a végéig lekövethető.
  • Mindemellett pénz visszafizetési garanciát is vállalunk szolgáltatásunkra.
A JobOn.hu iroda pályázati anyagküldéssel foglalkozik és nem munkaközvetítéssel.
JobOn Team
Gerade, s.r.o.
www.jobon.eu
www.ausztriaiallasok.hu
www.facebook.com/ausztriaiallasok
jelentkezes@jobon.hu
+3620/80-77-333
+43/67-67-64-89-89